Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Malcolm X


19 May 1925 10.25PM Omaha, Nebraska US

 


Asc Polis. Φύση Διός και Άρη. Το πουλάρι. Επιτυχία, υψηλή φιλοδοξία, πολεμικοί πόθοι, ιππική ικανότητα, έντονη αντίληψη και κυριαρχία. 

Κος Αsc Κρόνος στον 10ο, αυτός που κάνει αυτό που θέλει. Προσβάλλεται με αντίθεση από τον Ερμή (κ9 - ο δάσκαλός του, ο μέντοράς του).

Στον Κρόνο αρέσει ο Άρης, ο Άρης είναι παθητικός καθώς βλάπτεται από τον εαυτό του.  Ο Κρόνος θέλει τους άλλους σαν οικογένεια αλλά δεν είναι τυχερός. Ο Άρης δεν ευνοεί τον Κρόνο και η συνεργασία του με τη Σελήνη είναι απογοητευτική για τον Κρόνο. Συνεπώς του Κρόνου αρέσει κάτι το οποίο όμως είναι παθητικό. Έτσι ως νέος μπλέκεται με τη βία που αλληλοϋποδέχεται τη Σελήνη. Βία στην οικογένεια. Δολοφονείται ο πατέρας του και οι θείοι του ενώ η μητέρα του μπαίνει σε τρελοκομείο (κ10 σύνοδο με Δία από αντισκιά). Ο ίδιος σε μικρή ηλικία μπαίνει σε παρανομίες και πάει φυλακή, κ10 το στάτους του σε κόντρα αντισκιά με κ12.

Η Σελήνη στην ακμή του 4ου σε ΑΥ με τον Άρη στη γωνία του 7ου δίνει σημαντικό ενδιαφέρον στις τυραννισμένες ρίζες. Αγαπά τον Άρη - ρίζες που φέρει λαϊκή δύναμη. Η λαϊκή δύναμη δεν τον αγαπά (Σελήνη), είναι αυτή που σιώπησε με το θάνατό του για τις αδικίες που σκοτώθηκε και που καταδικάστηκαν 2 αθώοι.

Το ενδιαφέρον του Κρόνου στον Άρη τον αναγκάζει να ασχοληθεί είτε επιπόλαια είτε στην αρχή με τα θέματα Άρη- Σελήνης. Είτε εκλαμβάνοντας την βία στην οικογένειά του, είτε γινόμενος για ένα διάστημα ο ίδιος κακοποιός (συν ναρκωτικά και αλκοόλ όσον αφορά τις κακές συνήθειες) , είτε αργότερα πιο σοβαρά προβληματισμένος με άλλη μορφή της σχέσης Άρη-Σελήνης. Οι ρίζες και οι εχθροί. Η αμοιβαία τους σύνδεση, η οποία αποδεικνύεται βλαβερή. Βλάπτεται από τους ανοιχτούς εχθρούς, τους άλλους και τις ρίζες του.

Το 1946 φυλακίζεται για διάφορες παρανομίες όπως σωματεμπορία, ληστεία κλπ. Στην ηλιακή του επιστροφή ο ωροσκόπος βρίσκεται ακριβώς στον άξονα Βόρειου - Νότιου Δεσμού. Για την ακρίβεια, ο ωροσκόπος της ηλιακής στέκει πάνω στην λακκούβα του Νότιου Δεσμού. 




 Όπου, ο Κος του Ωροσκόπου της Ηλιακής Επιστροφής, εκτός από το τρέχον τετράγωνο με τον Δία, κάνει αντίθεση με το γενέθλιο Δία του, των εγκλεισμών. Η Σελήνη της ηλιακής βρίσκεται στον 12ο, και πάει για αντίθεση με τον Κρόνο, κύριο ωροσκόπου και του γενέθλιου και της επιστροφής.

Το 1955 γνώρισε την Μπέττυ, αλλά δεν μπορούσε να στενέψει τη σχέση του περισσότερο από όσο το επέτρεπε το Ισλάμ. Έτσι Ιανουάριο του 58 της κάνει την πρόταση από το τηλέφωνο και την παντρεύεται 2 μέρες μετά. Έκαναν 6 κόρες, οι τελευταίες δύο (δίδυμες) γεννήθηκαν μετά τη δολοφονία του. Η Επιστροφή της χρονιάς που παντρεύτηκε δίνει γεγονός κατοχύρωσης στα μάτια των άλλων με την ΑΥ Κρόνου - Δία στις γωνίες 1 και 10.



 Ο προοδευμένος του ωροσκόπος την προηγούμενη χρονιά έκανε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό του πάλι. Ο προοδευμένος Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Κύριο του 7ου του. Η δε Σελήνη βρίσκεται πάνω στην γενέθλια Αφροδίτη του.

 


Το 1964 πηγαίνει για προσκύνημα στην Μέκκα και σε άλλες χώρες (Σ.Αραβία, Αίγυπτο, Παρίσι, Αγγλία) για  δημόσιες σχέσεις και διασυνδέσεις. Αυτό που φαίνεται εδώ είναι ο Άρης με το Δία σε σύνοδο με τον κλήρο της καταστροφής του γενέθλιου χάρτη, δηλ την 8η μοίρα του Ταύρου, οι οποίοι κυβερνούν 9ο και 10ο οίκο. Το γεγονός ότι παράλληλα στρατολογεί τόν Κάσιους Κλαίη του έρχεται μπούμεραγκ από τον Ελιγιά Μοχαμέντ καθώς η προβολή του διάσημου πυγμάχου ανεβάζει τις μετοχές του Ελιγιά αντί για του Μάλκολμ Χ.

 Το 1965 δολοφονείται στο Μανχάτταν σε ομιλία του, από πιστούς του Έθνους του Ισλάμ, ερχόμενους από το τζαμί του Newark. Καταδικάστηκε ο ένας από τους 5 που πυροβόλησαν, καταδικάστηκαν επίσης για 20 χρόνια 2 αθώοι. Ο  κανονικός δολοφόνος που πυροβόλησε με κοντόκαννη καραμπίνα από πλάι στο γοφό του (εντελώς καλλιτέχνης) τον χτύπησε στην καρδιά, διέφυγε τη στιγμή που το fbi το γνώριζε, και συνέχισε τη ζωή του γλιτώνοντάς το μετά από την εισχώρησή του στο ισλάμ κάνοντας καλά έργα προκειμένου να εξαγνιστεί στον κόσμο, και που κανείς δεν τόλμησε να πει την αλήθεια και να σωθούν οι άδικα καταδικασμένοι.  



 Η στιγμή της δολοφονίας έχει τον ωροσκόπο πάνω στον Βόρειο Δεσμό του γενέθλιου χάρτη του Μάλκολμ Χ.  Ο άξονας 4-10 του γενέθλιου είναι σε αντιστροφή επάνω στην ακμή 4-10 της δολοφονίας.  Ο Κρόνος από πρωτεύουσα κατεύθυνση αγγίζει τον νότιο δεσμό της στιγμής της δολοφονίας. Η  8η μοίρα του Ταύρου (κλήρος της καταστροφής) ξεσπάει σε Ταύ επάνω στους γενέθλιους δεσμούς και τον άξονα 4-10 της στιγμής της δολοφονίας.

Ηλιακή επιστροφή για το θάνατο του Μάλκολμ Χ.  Ο Κος του 8ου προσβάλει τον Κρόνο από αντίθεση (γενέθλιος σημειοδότης του Μάλκολμ Χ)

 




Προοδευτικός του θανάτου του. Η προοδευμένη Σεληνη βρίσκεται στον ωροσκόπο της ώρας θανάτου. Η Σελήνη είναι ο Κος της Δύσης του γενέθλιου χάρτη του Μάλκολμ. Ο Ήλιος (κ8 του γενέθλιου, φέγγει στη Δύση του γενέθλιου χάρτη. Ο Ήλιος (ζωή) δύει.

 



Χάρτης του Ελιγιά Μοχαμέντ χωρίς ώρα και ακριβή τόπο γέννησης (Αμερική)



 Η υποψία έρχεται στο προσωπο του Ελιγιά Μοχαμεντ, ηγέτη του Έθνους του Ισλάμ, μέντορα του Μάλκολμ Χ, ο οποιος έβαλε στον ίσιο δρόμο τον φυλακισμένο νεαρό Μαλκολμ και του άνοιξε την μεγάλη πόρτα στην οργάνωσή του (Δίας και Ερμής του Ελιγιά στην ακμή 9ου του Μάλκολμ). 

Ο Ελιγιά Μοχαμέντ του οποίου δεν έχουμε ώρα γέννησης ρίχνει χαρακτηριστικά Ερμή και Δία στην ακμή ακριβώς του 9ου οίκου του Μάλκολμ. Τα δυο πλανητικά του Ελιγιά που σχετίζονται με θρησκεία και λόγο βρίσκονται εκεί που ο Μάλκολμ βρήκε δάσκαλο, μέντορα και κάτι σαν 2ο πατέρα. Ο λόγος και το θρήσκευμα (Ερμής - Δίας) του Ελιγιά ζωγράφισαν τη διδασκαλία στη ζωή του Μάλκολμ, αλλά ο Δίας δεν έχει καλή συνεργασία σε αυτήν την σύνοδο με τον Ερμή, ο πλούτος έρχεται από τον Ερμή, αλλά ο Ερμής λερώνεται από αυτόν τον "πλούτο" . Οι διαφωνίες του Μάλκολμ βρήκαν τοίχο, μπρος στα συγκεχυμένα οικονομικά της οικογένειας Ελιγιά που έδειχναν ατασθαλίες. Υπάρχει η περίπτωση να έχουμε στον χάρτη του Ελιγιά αντίθεση ανάμεσα στον Δια-Ερμή και τη Σελήνη, ώστε οι διδασκαλίες του να μην εκφράζονται πολύ έντιμα πράγμα που εξώθησε τον Μάλκολμ από το Έθνος του Ισλάμ. 

Ο Κρόνος του Ελιγιά προσβάλλει τον Ήλιο του Μάλκολμ (κ8) αλλά και δείκτης ζωτικότητας του Μάλκολμ  δίνοντας πιεστική σχέση μεταξύ τους αλλά  και με τον θάνατο του Μάλκολμ. Η αντίθεση του κ1 με τον κ9 στον γενέθλιο χάρτη του Μάλκολμ υποδηλώνουν δύσκολες καταστάσεις ανάμεσα σε μαθητή και δάσκαλο.

Την ημέρα του φόνου ο Άρης βρισκόταν απο διέλευση στο ίδιο σημείο. Ο γενέθλιος Άρης του Ελιγιά στέκεται σαν κορώνα στην κορυφή του ωροσκοπίου του Μάλκολμ, στο Μεσουράνημά του και προσβάλλει τη Σελήνη του Μάλκολμ. Αν ο Άρης είναι το όπλο του Ελιγιά, κυβερνά τον Κρόνο - Μάλκολμ κι επιβάλλεται, καθώς αυτός ο Άρης υψώνει ταυτόχρονα τον Κρόνο. Αυτο δηλ που συνέβη στη σχέση αυτών των δύο. Η προσβολή του Άρη πάλι στη Σελήνη του Μάλκολμ αν την υπολογίσουμε ως την οικογένειά του μας δείχνει επίθεση στο σπίτι του Μάλκολμ που έγινε μια βδομάδα πριν την δολοφονία του, όταν κάποιοι έριξαν μέσα στο σπίτι του τη νύχτα 3 μολότωφ και το έκαψαν. Ο Άρης στο Ζυγό του Ελιγιά δεν έιναι η βία που θα εκφραστεί από τον ίδιο, αλλά περισσότερο μέσω των άλλων. Τα υπονοούμενα του Ελιγιά έφταναν ώστε να δράσει ο στρατός του στα βουβά. 

Το πουλάρι που έβγαλε μπροστά ο Ελιγιά, δεν πρόλαβε να μεγαλώσει.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου