Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Big Bardo, το μποζόνιο του Χιγκς και τα νετρίνο!

Μέσα στα τόσα νέα, πληγές και πίκρες και δόστου ξανά μανά, να σου και οι εξελίξεις...
Δεν είναι ότι είναι φρέσκο φρέσκο, απλά τώρα το πρόσεξα η καθυστερημένη. Αυτό το μποζόνιο του Χιγκς (άκου μποζόνιο, κανένα ελληνικό κυριλέ όνομα δεν βρίσκανε, τα γαριδάκια Μπόζο ξέθαψαν ή από εκείνο τον κλόουν, τότε που πρωτοήρθε στην Ελλάδα η τηλεόραση, που τον συνέλαβαν για ληστεία?) που το λένε σωματίδιο του Θεού, δεν είναι είδηση? Οκ, το μυαλό μου δεν σηκώνει και πολλή ταλαιπωρία, αλλά σήμερα είχα τόλμη να διαβάσω Μπαρδόπουλο. Το λέω γιατι ο Γιάννης γράφει πολλά μαζεμένα συνήθως κι εγώ τολμώ να δηλώσω καθυστερημένη, σε θέματα υπομονής εκτός και αν με πιάσει ο μαζοχισμός μου! .
Ελεγε λοιπον ο Μπαρντό στο ελληνικό φόρουμ του astrodienst στις 24 Σεπτέμβρη του 2008 ότι μετά από εκείνο το ατύχημα που τους έκοψε τη φόρα θα γινόταν επανεκκίνηση των εργασιών το 2009 την άνοιξη, και πρώτα απ' όλα  μας δίνει τα σωστά στοιχεία για το ξεκίνημα του CERN, δηλ 10 Σεπτεμβρίου 2008, 10.28 το πρωι, Γενεύη, και ο ωροσκόπος για να είστε πιο σίγουροι βγαίνει στις 24 μοίρες και 37 Ζυγού.
Λέει λοιπόν ο φίλτατος Γιάννης στις  25  Σεπτεμβρίου του 2008: "το 2010, στο χάρτη της έκλειψης,   κ' είναι 80ο απόσταση, ταυτόχρονα τα ζώδια είναι συμβατά μεταξύ τους, νερό - γη,  αυτό που ενδιαφέρει είναι το μεσοδιάστημα αυτών των δυο που παρουσιάζει ένα μικρό ενδιαφέρον. και φυσικά ο κάποια στιγμή ο θα πιάσει από τον  , το διελαύνον με τον , και το τότε μεσοδιάστημα και ότι άλλο μπορούμε να βρούμε τότε θα δείξει πολλά, και θα είναι υπερβολικά θετικά, πολλοί τότε θα τα συνδυάσουν με την αναγέννηση του κόσμου.  να αποτολμήσω κάτι πολύ ακραίο, που δεν πρέπει να ειπωθεί. ενδεχόμενα να έχουμε και κάρμικο μάθημα πιθανόν με κάποια απώλεια καθηγητή ή καθηγητών, όχι από φυσικά αιτία." (Εύχομαι Γιάννη να κάνεις λάθος και να μην πεθάνει κανένας πάντως, εδώ χειρούργοι ξεχνάνε ψαλιδάκια στις κοιλιές, να μην κάνουμε κι εμείς κανένα?) Και συνεχίζει ο Γιάννης σε συνάδελφο λέγοντας: "καλό είναι να δούμε στην ακριβή, προοδευτική όψη (ο Ηλιος που θέλει 2 μοίρες εννοεί για να πιάσει την αντίθεση με τον Ουρανό -όπως ο συνάδελφος του είπε πιο πάνω), τις πλανητικές όψεις από τον και νομίζω ότι η ηλιακή έκλειψη στις 15 Ιανουαρίου 2010 θα φέρει από τότε και μετά τα θετικά και ουσιαστικά αποτελέσματα που επιθυμούν οι φυσικοί. Όσο για το που λες είναι πολύ μακρινό και έχει 80ο απόσταση και το μεσοδιάστημα των δυο πλανητών στο χάρτη της εκλείψης είναι στις 13 σε, με την γενέθλια . Τελειώνοντας τα πιο θετικά θα έρθουν πιστεύω το από το 2011 και μετά. Ο σχετικός χάρτης προς μελέτη για όσους ενδιαφέρονται. Επίσης να σημειώσω ότι αποκτάει και τρομερό ενδιαφέρον η τελευταία έκλειψη που έγινε στο ...."Ο Γιάννης επιμένει ότι η προγενέθλια εκλειψη του γεγονότος τον Αύγουστο του 2008 αλλά και η Ηλιακή στς 15 Ιανουαρίου του 2010 προμήνυε τη συνέχεια... όπου και το Άρθρο της Καθημερινής, (13/12/11) που ξεκάθαρα λέει ότι εκεί κάτι βρέθηκε, και μπορεί να μην είναι κατάμουτρα το μποζόνιο του Χιγκς, έλα όμως που είναι αποδεδειγμένη στο πεδίο του Χιγκς η ύπαρξη των νετρίνο, αυτό εκεί το μυστήριο πραγματάκι που χουμε ακούσει να λέει γι αυτό τόσο πολλά η Εβίτα η Ζαχαριάδου με το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδιασμού! Το ένα φέρνει το άλλο τελικά, και δεν μας χαλάει καθόλου που το σύμπαν, η αστρολογία και η επιστήμη μια χαρά μπορούν να τα πάνε παρέα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου