Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Είσοδος!

Γειά σας!
Βαρέθηκα να κοιτάω τα άστρα για το πότε θα περάσω σε αυτήν την πόρτα.  Ετσι κι αλλιώς η τελειότητα δεν υπάρχει, υπάρχει όμως καλή διάθεση και αυτό είναι καλό. Αφού λοιπόν έχει κάνει μπλογκ και  η κουτσή Μαρία, είπα να κάνω κι εγω που δεν είμαι κουτσή, κι ο Θεός να με φυλάει! Κι έτσι, κάποιοι που λένε ότι δεν μιλάω και πολύ, μπορεί να με δούν να παίζω στην έδρα μου μπάλλα... Εδώ θα απολαύσετε κείμενα που αφορούν την αστρολογία, ελπίζω να σας αρέσουν, είτε δικά μου, είτε επιλεγμένα προσεκτικά από γραπτά άλλων που εκτιμώ. Φυσικά και γραπτά άλλων που εκτιμώ.  Όπως και τις προτάσεις μου επι βιβλίων και ότι άλλο καλό μπορώ. Συνεπώς, όποιος φίλος θέλει να πει κάτι καλό ή να προτείνει κάτι, το mail  μου είναι galanou_mary@yahoo.gr
Χαιρετώ σας φίλοι.

3 σχόλια:

  1. Και να σας πω ένα μυστικό... Δεν φοβάμαι τον ανάδρομο. Ειδικά σε ένα μπλογκάκι που το ξεκίνησα 20 Αυγούστου και το παρουσιάζω τώρα αφού έσβησα ότι υπήρχε τότε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι! Με ανάδρομο και δε φοβόμαστε τίποτα! Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αναδρομος δεν χαλάει ντε και σώνει, καποια πραγματα τα διορθώνει κιόλας. Λοιπον, μου έκανε καλύτερα η αμοιβαια υποδοχή 1ου - 10ου για ξεκίνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή