Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Για κάποιο φόνο, γεννημένη....

Η Jennifer Pan γεννήθηκε στο Τορόντο, στις 17 Ιουνίου 1986. Ώρα γέννησης δεν έχω και οι πληροφορίες για την ιστορία της έρχονται απο τα Forensic Files. O παρών χάρτης είναι αυτής της ημέρας για το μεσημέρι στο Τορόντο. Τα χαρακτηριστικά σημεία αυτού του χάρτη λοιπόν υπάρχουν σε όποιον γεννήθηκε εκείνες τις ώρες περίπου σε όλον τον κόσμο. Δεν σημαίνει όμως πως συμβαίνουν τα ίδια πράγματα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η οικοθεσία αλλάζει, οι θέσεις των πλανητών αποκτούν λιγότερη ή περισσότερη δύναμη ώστε πραγματικά να λειτουργήσουν ή να μήν λειτουργήσουν.  Έτσι το συγκεκριμένο Ταυ εκείνης της μέρας σε αυτήν ζωγραφίζει, προφανώς πιό έντονα λόγω οικοθεσίας ενός νυχτερινού ή ημερινού χάρτη όπως θα το διάβαζε κι ένας αστρολόγος της Ελληνιστικής. Δυστυχώς ακόμη δεν έχω αγγίξει τα πολύ καλά επίπεδα της Ελληνιστικής αστρολογίας κι έτσι αυτό που θα περιγράψω εδώ στέκεται πάνω στις απλές αστρολογικές μου γνώσεις με βάση πάντα τον Πτολεμαϊκό Πίνακα.
    Η Τζένιφερ το 2010 πλήρωσε δολοφόνους για να εξολοθρεύσουν τους γονείς της, σχεδίασε το έγκλημα, το οργάνωσε, τους έφερε στο σπίτι, πυροβόλησαν τους γονείς της, αυτήν την έδεσαν υποτίθεται αλλά αυτή με μαγικό τρόπο με δεμένα χέρια πισθάγκωνα πήρε τηλέφωνο που το είχε στην πίσω τσέπη του παντελονιού της και κάλεσε βοήθεια (εντελώς μαγικό, με δεμένα χέρια να μιλά με τηλέφωνο στα οπίσθιά της, η αστυνομία θα περίμενε να βγάλει και κουνέλι από το καπέλο της).
  Η οικογένειά της ήταν Κινεζοβιετναμέζα, αυστηρών αρχών, με απαιτήσεις από τα παιδιά τους να είναι σωστά, τέλειοι μαθητές, και η κόρη να παίζει πιάνο, να κερδίζει σε αγώνες πατινάζ (ως που το σταμάτησε λόγω τραυματισμού) και να σπουδάσει Φαρμακευτική. Και να μη βγαίνει ραντεβού.
Η μητέρα της τότε πέθανε, ο πατέρας της όμως έπεσε σε κώμα.

Και σε αυτόν τον χάρτη, που δεν ξέρουμε ποιός είναι ο ωροσκόπος για να βουτήξουμε εμείς από τα αυτιά το κουνέλι και το βγάλουμε από το καπέλο μπορούμε να παρατηρήσουμε τρία ποντίκια μεγάλα που χορεύουν κοροϊδευτικά μέσα ίσως στις γωνίες του...

Ένα Ταύ, δεν μας χαλάει που είναι Ταυ, μας χαλάει αυτό που λέει. Αποτελείται απο Άρη, Σελήνη, Ερμή. Η Σελήνη μεμονωμένα με τον Ερμή, δείχνει κάποιον που άλλα σκέφτεται, και άλλα λέει. Ο Ερμής κυβερνιέται από τη Σελήνη επειδή αυτός είναι στον Καρκίνο, αλλά η Σελήνη είναι στο Ζυγό, είναι σαν η καρδιά της να κυβερνιέται απο τη φούστα της. Άρα το μυαλό της κυβερνιέται απο την καρδιά, και η Σελήνη που είναι η καρδιά και τα αισθήματά της, κυβερνιέται από την Αφροδίτη, χμ, τη φούστα! Η Αφροδίτη απο τον Ήλιο, ένα παντελόνι, που στους Διδύμους ακούει τον Ερμή, αλλά όχι τη Σελήνη... Γιατί η Σελήνη στο Ζυγό απαξιώνει τον Ήλιο, η καρδιά στο Ζυγό πληγώνεται από τον Ήλιο.. Και τότε η Τζεννιφερ τα είχε με ένα αγόρι (που εμπορευόταν ναρκωτικά και οι γονείς τους του είχαν ζητήσει να την αφήσει ήσυχη), αλλά εκείνος άρχισε να ερωτεύεται άλλη...

Το δεύτερο τετράγωνο του Ταυ βγαίνει απο τη σχέση του Άρη με τη Σελήνη. Κάτι ακόμη πιό οδυνηρό. Γιατί ο Αρης στον Αιγόκερω είναι σε έξαρση, είναι ένα όπλο σηκωμένο, έτοιμο να κάνει ζημιά. Και τη ζημιά την κάνει στη Σελήνη, ο Άρης δεν θέλει αισθήματα, δεν θέλει μητρικό χαϊδολόγημα, είναι σκληρός, δεν θελει αδυναμίες. Κάτι σαν τις απαιτήσεις του πατέρα της. Κοντράρει την καρδιά της, και αυτή η καρδιά - Σελήνη που θέλει τη φούστα της δεν τον αντέχει τον Άρη, αυτός τη σκοτώνει. Ο Άρης μπορει να ειναι κυριολεκτικά ένα όπλο, και η Σελήνη μπορει να είναι κυριολεκτικά μια οικογένεια.

Ο Ερμής με την Σελήνη λέει ψέματα, ο Άρης με τη Σελήνη χαλάει σπίτια. Ο Άρης ειναι σε αντίθεση με τον Ερμή και τα λόγια χαλάνε σπίτια. Ή τα γραπτά.. Ή τα πλαστά χαρτιά.

Η Τζενιφερ φέρνει ελέγχους με καλούς βαθμούς. Φέρνει καλά απολυτήρια. Φερνει και την εισαγωγή της στο πανεπιστήμιο. Και αποτελέσματα σπουδών. Αλλά είναι όλα ψεύτικα. Πιό πολύ ασχολείται με την κατασκευή πλαστών αποδεικτικών στοιχείων και με το να μένει στο σπίτι του φίλου της αντί για το πανεπιστήμιο. Ώς που κάποια στιγμή όλα αποκαλύπτονται... Όσο σκληρή είναι η οικογένεια ("θα ξαναδείς τον Γουάνγκ μόνο πάνω από το πτώμα μου"), τόσο περισσότερο είναι η κόρη.

2010 Ηλιακή επιστροφή.

Πάλι δεν ξέρουμε σωστό ωροσκόπο και Σελήνη. Πιθανώς όμως να μην είμαστε πολύ μακριά απο την αλήθεια με ότι έχουμε. Το 2010 η ηλιακή επιστροφή φέρνει τη Σελήνη με τον Άρη σε σύνοδο, μέσα στον οίκο του Ερμή.  Η τριπλέτα έρχεται σε δράση αυτή τη χρονιά.

Η Αφροδίτη έχει επανέλθει στη γενέθλια θέση της. Το τρίγωνο με το γενέθλιο Κρόνο δεν βοηθά, ούτε το τρέχον με τον Δία. Όλα αυτά μπροστά στη δράση των Άρη - Ερμή - Σελήνη δεν λένε τίποτα.

Ο πατέρας της επέζησε. Τα λόγια του όταν συνήρθε από το κώμα ήταν:  "Ελπίζω η κόρη μου να σκεφτεί την οικογένειά της και να γίνει ένας καλός και έντιμος άνθρωπος".







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου