Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Α.Αλι.Αλ Χαγιάτ Για τον Κλήρο του γάμου

Μετάφραση της αγγλικής απόδοσης [από τα λατινικά (John de Seville)] του James H. Holden.

Τί συμβολίζει ο κλήρος του γάμου

Υπολογίστε τον Κλήρο και τον Κύριό του. Αν βρίσκονται σε γωνιακούς ή σε διαδόχους, ελεύθεροι από κάθε όψη κακού πλανήτη, σε επαφή με τους ευμενείς ή σε όψη με ευμενείς, σημαίνει ότι ο γάμος του ατόμου είναι με τις καλύτερες και ομορφότερες γυναίκες. Και αν ο Κλήρος και ο Κύριός του είναι κατιόντες και παρεμποδισμένοι από δυσμενείς πλανήτες, και ειδικά όταν δεν υπάρχει καμιά καλή όψη με ευμενή επάνω τους, σημαίνει ότι ο γάμος του ατόμου θα είναι με κοινές πόρνες. Αλλά αν ο Κύριος του Κλήρου της Τύχης  είναι κατευθείαν πάνω σε γωνία ή σε διάδοχο, ελεύθερος από κάθε όψη δυσμενούς, συμβολίζει ότι ο γάμος του ατόμου θα είναι με όμορφες γυναίκες και από τις καλύτερες.
Και αν ο Κλήρος της Τύχης είναι δυσμενής, κατιών, ανάδρομος ή καμμένος, συμβολίζει γάμο με γυναίκες που θα κάνουν βλακείες και δεν θα έχουν απογόνους. Και αν η Αφροδίτη είναι κατιούσα από τον ωροσκόπο, σε σύνοδο με τον Κρόνο ή σε κακή όψη με τον Δία, σημαίνει ότι το άτομο θα έχει διεφθαρμένες κλίσεις σε σχέση με τις γυναίκες. Και αν ο κύριος του 7ου  και ο κύριος του οίκου της Σελήνης δεν κάνουν όψη με τη Σελήνη και ο κύριος του Κλήρου δεν κάνει όψη προς τον Κλήρο, και ο κύριος του οίκου της Αφροδίτης δεν κάνει όψη με αυτήν, συμβολίζει διαφθορά στις κλίσεις της γυναίκας σε σχέση με τον γάμο και τον πόθο. Ακόμη περισσότερο όταν ο Κρόνος είναι ανεβασμένος πάνω από την Αφροδίτη μέσα στον 10ο οίκο ή σε αντίθεση με αυτήν, δείχνει ότι το άτομο θα έχει λίγη αγάπη για τις γυναίκες του.
Όταν η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Άρη ή είναι σε κακή όψη με αυτόν, συμβολίζει τον εξευτελισμό της σεξουαλικής ελευθερίας. Και όταν είναι υπό την κυριότητα του Δία και σε όψη με αυτόν στους γενέθλιους χάρτες αντρών και γυναικών συμβολίζει το ταίριασμα και την συμπληρωματικότητα και τη σταθερότητα σε αυτόν. Αλλά αν η Αφροδίτη είναι στην κυριότητα του Άρη, και σε όψη με αυτόν συμβολίζει καταδίκη και κακές ποιότητες του συντρόφου. Όταν όμως αυτή είναι στην δική της κυριότητα ή έξαρση, ή στην κυριότητα της Σελήνης ή στην έξαρσή της συμβολίζει γάμο και σύνδεση του ατόμου με γυναίκες  που ζουν στη γειτονιά του. Και αν βρείτε την Αφροδίτη στην κυριαρχία του Δια, ή αντιστρόφως, τον Δία στην κυριαρχία της Αφροδίτης συμβολίζει γάμο με γυναίκες ευγενούς τάξης.  Αν η Αφροδίτη είναι στην κυριότητα του Κρόνου συμβολίζει γάμο με ηλικιωμένη γυναίκα. Και αν βρίσκεται στην κυριότητα του Ερμή συμβολίζει σύνδεση με άτομο χαμηλής τάξης, συνηθισμένη γυναίκα ή με σκλάβα. Και αν την βρίσκουμε στην κυριότητα της Σελήνης, δείχνει γάμο με αταίριαστη γυναίκα. Αλλά αν βρίσκεται στη δική της κυριότητα ή έξαρση, ή σε γωνία ελεύθερη από δυσμενείς και ελεύθερη από αναδρόμηση και καύση συμβολίζει γάμο υψηλής τάξης και καλές συνθήκες για το άτομο ειδικά αν της κάνει όψη ο Δίας. Και αν η Αφροδίτη είναι ανατολική σημαίνει πως  η σύζυγος θα φέρεται τολμηρά προς το σύζυγό της αλλά με πολλή αγάπη και χαρά. Και αν είναι δυτική ή στην πτώση της, συμβολίζει λίγη αγάπη ανάμεσα στο άτομο και τη γυναίκα του, ειδικά αν ο Δίας δεν της κάνει όψη, και εάν είναι ανάδρομη δείχνει ότι η γυναίκα θα καθυστερήσει και θα δυσκολευτεί να παντρευτεί. Όταν η Αφροδίτη είναι κάτω από τις ακτίνες του Ηλίου δείχνει γάμο με γυναίκες που είναι ασθενείς.
Και όταν η ανιούσα του έτους του ωροσκόπου στον γενέθλιο έρχεται στον 7ο οίκο, ή ο ωροσκόπος της επιστροφής  είναι το ζώδιο του 7ου οίκου, συμβολίζει γάμο με πολλές γυναίκες, και αν είναι κοινό το ζώδιο με δυο, αν είναι σταθερό με μία. Αφού καταλάβετε αυτά θα βρίσκετε την αλήθεια Θεού θέλοντος.


Υ.Γ μαθητευόμενου
Οκ, δεν έχω να σας εκδόσω πρώτο χέρι Αμπού Αλί, αλλά αν θέλετε να μάθετε για τις ανιούσες μπορείτε να εμπιστευθείτε το βιβλίο της δικιάς μας της Κας Τζένης Σούρδη με τίτλο "Προγνωστική Αστρολογία"που υπάρχει στο "Εγχειρίδιον" Βουλής 15 στο Σύνταγμα.  Όσο για μικρολεπτομέρειες που μπορουν να σε κάνουν να σηκώσεις τα χέρια ψηλά με τους ανατολικούς, τους δυτικούς και τις επιφαίνουσες και όλα τα".....αντε γειά" της ελληνιστικής αστρολογίας, συνιστώ μαθήματα στην Εναλλακτική Παιδεία, Σαμου 4 Μεταξουργείο, με καθηγητή τον Γιάννη Γιαλαμά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου