Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Oι σκλάβοι και οι υπηρέτες, και ό,τι σημαίνει ο 6ος οίκος.

                                                                                (Δεν υπάρχουν σήμερα....;;;;;)
     
        Για τις περιπτώσεις των σκλάβων, των υπηρετών και των αιχμαλώτων, δείτε στον 6ο οίκο και τον Κύριό του στη θέση πoυ βρίσκεται μέσα στον κύκλο, και δείτε αν υπάρχει κάποιος από τους ευμενείς ή τους δυσμενείς μέσα στον 6ο οίκο, ή τον Κλήρο των Αιχμαλώτων. Επίσης τη θέση του Ερμή, επειδή αυτός είναι ο σημειοδότης των σκλάβων, των υπηρετών και των αιχμαλώτων, και η καλύτερη θέση του Ερμή είναι όταν είναι ανατολικός στον ωροσκόπο ή στο Μεσουράνημα συγκλίνων προς τον Δία, σε ένα μεταβλητό ή παρορμητικό ζώδιο.
Όταν οποιοσδήποτε από τους ευμενείς είναι στον 6ο ή στον 12ο οίκο, ή ο κύριος του 6ου είναι ένας ευμενής, ελεύθερος από κάθε είδους όψη από δυσμενείς και σε σύνοδο με τον Ερμή ή ο Ερμής είναι σε σύνοδο με τους ευμενείς ή συγκλίνει προς αυτούς ελεύθερος από κάθε όψη δυσμενούς ή ο Κύριός του είναι σε ταιριαστό οίκο, και οι ευμενείς του κάνουν όψη και οι δυσμενείς απομακρύνονται από αυτόν, συμβολίζει πολλούς σκλάβους και ωφέλεια και χαρά προερχόμενη από αυτούς.
       Όμως αληθινά  η χειρότερη κατάσταση για τον Ερμή είναι όταν είναι ανάδρομος, ή κάτω από τις ακτίνες του Ηλίου, ή σε σύνοδο με δυσμενείς πλανήτες  ή σε σύγκλιση προς αυτούς μέσα από σταθερά ζώδια επειδή αν υπάρχει κάποιος από τους δυσμενείς μέσα στον 6ο ή τον 12ο  ή ο κύριος του 6ου είναι δυσμενής πλανήτης ή πλανήτης προσβεβλημένος από τον Ήλιο σε δυσμενή θέση μέσα στον κύκλο, ή ο Ερμής είναι προσβεβλημένος από δυσμενείς πλανήτες ή απομακρύνεται από τους ευμενείς πλανήτες και δεν κάνει με αυτούς όψη, ή αν ο κλήρος των σκλάβων από μόνος του προσβάλλεται από δυσμενείς και του λείπει κάθε όψη με ευμενείς ή ο Νότος Δεσμός βρίσκεται στον 6ο οίκο, σημαίνει λίγους σκλάβους και λύπη που προέρχεται από αυτούς.
      Για τις καταστάσεις των αιχμαλώτων και των σκλάβων, δείτε επίσης το αστέρι που έχει την περισσότερη δύναμη μέσα στον χώρο του κυρίου του 6ου, και τον Κλήρο των Αιχμαλώτων, και τον κυβερνήτη του και δείτε και τον Ερμή, και το αστέρι που βρίσκεται μέσα στον 6ο οίκο,  εάν βρίσκεται ένα ή περισσότερα, και τη σχέση του σε αρμονία με  τον κύριο του ωροσκόπου, και αν κάνει τον τελευταίο ευμενή ή δυσμενή. Και να το ερμηνεύσετε ακριβώς όπως το βλέπετε, σε σχέση με τη χρησιμότητα ή την αχρηστία του σκλάβου, την ωφέλεια από αυτόν ή τη χασούρα.  Έτσι, σκεφτείτε τα πειστήρια και μελετήστε επιμελώς την χρησιμότητα, την παραφωνία, το όφελος και τα εμπόδια που μπορεί το άτομο να έχει από τους δούλους του.
      Δείτε επίσης τον πλανήτη που έχει τους περισσότερους βαθμούς δύναμης μέσα στον 6ο οίκο, και τον Κύριο του 6ου, και τον Κλήρο των Σκλάβων και τον κύριό του, και τον πλανήτη που είναι μέσα στον 6ο και τον Ερμή και τον Κύριο του Ωροσκόπου, γιατί αν ο ένας από αυτούς κάνει κάποιον άλλο τυχερό, δείχνει συμφωνία και επιτυχία, αλλά αν ο ένας προσβάλλει τον άλλο, σημαίνουν διχόνοια και εμπόδια. Και συνεχίζετε να ερευνάτε όλα τα πειστήρια μέχρι να σας γίνει φανερή η αλήθεια του θέματος .

(Σύμφωνα με τον Αλ Μπιρουνί η φόρμουλα για τον Κλήρο των Αιχμαλώτων είναι: Κος του ζωδίου που βρίσκεται ο Ήλιος - Ήλιος + Ωροσκόπος για χάρτη ημέρας, και Κος του ζωδίου που βρίσκεται η Σελήνη - Σελήνη + Ωροσκόπος για χάρτη νύχτας. Ο Ιμπν Εζρα δίνει σαν κλήρο της Φυλακής και της Αιχμαλωσίας δίνει την φόρμουλα Ήλιος - Κος του Ζωδίου του Ηλίου + Ωροσκόπος για χάρτη ημέρας και Σελήνη  - Κος του ζωδίου της Σελήνης + Ωροσκόπος για νυχτερινό χάρτη.)  
                       
Υ.Γ: Αν πραγματικά υπάρχει απορία στα παραπάνω καλύπτεται από την πόρτα της Ωριαίας και το χώρο της Ελληνιστικής. Γνωρίζετε...
                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου