Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

O Κλήρος της Τύχης στους γενέθλιους 12 οίκους Αμπού Αλί Αλ Χαγιάτ

  Όταν ο κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον 1ο οίκο, δείχνει καλοτυχία στην απόκτηση πλούτου, καλή έκβαση  σε όλες τις συμφωνίες και συμβόλαια, παιχνίδια και άλλα πράγματα που παρέχονται οφέλη.
  Μέσα στον 2ο δείχνει ό,τι και στον 1ο αλλά όχι στον ίδιο βαθμό.
  Μέσα στον 3ο  δίνει καλοτυχία σε δραστηριότητες με τους αδελφούς, αδελφές και τους συγγενείς. Οι άνθρωποι της θρησκείας θα έχουν καλή μοναστική πορεία και είσοδο σε καλό τάγμα, και θα αναλαμβάνουν μικρά ταξίδια
   Μέσα στον 4ο ευνοείται από ότι έχει να κάνει σε σχέση με τους γονείς, τα μεταλλεία, την αναζήτηση θησαυρών, την αγορά αγρών και ακινήτων, την έρευνα κρυμμένων πραγμάτων και τις διαθήκες.
   Μέσα στον 5ο έχει οφέλη από ότι σχετίζεται με τα παιδιά του, από την μοδιστρική, την αλληλογραφία και τις αποστολές αλληλογραφίας, από θυρωρεία και συγκεντρώσεις, από την αναζήτηση ευχαρίστησης και ερωτικών υποθέσεων, από εργασίες σε σχέση με το καλό των παιδιών ή σχετίζονται με μικρά παιδιά και εγγόνια.
  Μέσα στον 6ο οίκο είναι καλό να ενοικιάζονται οι αρσενικοί και οι θηλυκοί σκλάβοι, γιατί είναι από αυτήν την θέση καλότυχοι. Επίσης η αγορά προβάτων γουρουνιών και κατσικιών το εμπόριο και η βοσκή τους γιατί είναι ευνοϊκά γι αυτόν. Ας φροντίσει να μη θυμώνει με τους σκλάβους, ακόμη περισσότερο να μην ασκήσει βία επάνω τους, γιατί θα του κάνουν κακό.
  Μέσα στον 7ο τον ευνοεί ότι έχει να κάνει με γυναίκες και την αγάπη από αυτές, την εκμετάλλευση περιουσίας των γυναικών ή συνεργασία με αυτές. Ιδιαίτερα είναι καλό να αλλάζει καθεστώς ή αφεντικά ή από τόπο σε τόπο μένοντας σε κάθε μέρος για λίγο και να μένει μόνο εκεί που βλέπει ότι είναι καλά. Να αποφεύγει τους πολέμους.
  Μέσα στον 8ο οίκο ο κλήρος της τύχης είναι άσχημα τοποθετημένος γιατί σημαίνει χασούρα. Και αυτή είναι η συνήθης γνώμη ότι η αντίθεση με τον Κλήρο της Τύχης σημαίνει μεγάλη κακοτυχία. Όταν ωστόσο ο Κλήρος της Τύχης είναι μέσα στον 8ο οίκο τότε η αντίθεσή του είναι στον 2ο οίκο που είναι ο οίκος της αφθονίας. Όπου σε αυτό το χρονικό διάστημα καλύτερα να μην αγοράσετε ούτε να  πουλήσετε τίποτα, ούτε να παίξετε τυχερά παιχνίδια, ούτε να δανείσετε, ούτε να μπείτε ως εγγυητής. Γιατί όλες αυτές οι ενέργειες φέρνουν ζημιά και χασούρα. Είναι καλό όμως να κάνετε δουλειές με τα περιουσιακά στοιχεία της γυναίκας σας,
   Αν βρίσκεται μέσα στον 9ο οίκο είναι ευοίωνο να κάνετε μακρινά ταξίδια, να κάνετε δουλειές σε ξένους τόπους, συναλλαγές με επισκόπους και άλλους ιερείς ή να εισαχθείτε σε ένα ιερατικό τάγμα ή να αναζητήσετε χορηγίες ή ελεημοσύνες. Τα όνειρα που βλέπει κανείς σε αυτή τη στιγμή είναι ευοίωνα και θα λάβετε για τον εαυτό σας ιδιαίτερη κλήση προς το Θεό και διεισδυτικές σκέψεις.
  Μέσα στον 10ο είναι πολύ ευοίωνο για συναλλαγές με βασιλείς πρίγκιπες και δικαστές, ειδικά αν χρησιμοποιήσετε τα λεφτά των πριγκίπων για να βγάλετε όφελος ή να κάνετε δουλειά με αυτούς επειδή φέρνει απίθανο όφελος. Είναι καλή στιγμή για να αρχίσετε μια τέχνη ή ένα καλλιτέχνημα και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για την αναζήτηση γραφείων, τιμών, δύναμης και για την δημιουργία νόμων. Επίσης είναι καλή στιγμή για να κάνετε κάτι που θα υποχρεώσει πρίγκιπες ή δυνατούς ανθρώπους.
  Μέσα στον 11ο οίκο δείτε τον περίπου όπως θα τον κοιτούσατε αν ήταν στον 10ο οίκο. Γιατί μπορεί αυτός ο οίκος να είναι πιο αδύναμος ωστόσο η ίδια του η φύση δίνει την καλύτερη καλοτυχία στα πάντα άνευ εξαιρέσεως. Είναι πολύ ευνοϊκό ειδικά αν θέλετε να πάρετε χρήματα από πρίγκιπες ή να τους εκμεταλλευθείτε. Επειδή ο 11ος δείχνει την περιουσία βασιλιάδων πριγκίπων και λόρδων.
  Αν ο Κλήρος βρίσκεται μέσα στον 12ο είναι καλό για να αγοράσετε άλογο, μουλάρι, γαϊδούρι, βόδι και αγελάδες ή να διεκπεραιώσετε εργασίες σχετικά με αυτά, να τα στείλετε στον βοσκότοπο ή να τα δανείσετε σε άλλους Είναι επίσης ευνοϊκό να ελευθερώσετε τους δούλους σας. Πρέπει όμως να αποφύγετε ότι άλλου είδους δραστηριότητες γιατί θα αποφέρουν ζημιά. Ούτε είναι η κατάλληλη στιγμή για να παλέψετε με τους εχθρούς σας γιατί αυτοί είναι πιο δυνατοί, τα στρατεύματά τους είναι ενισχυμένα και θα κερδίσουν τη Νίκη με τη βοήθεια του Κλήρου.


(Οοοοκ! Το απόσπασμα είναι παρμένο από το  the judgements of nativities μετάφραση του Holden, Εκδόσεις της AFA. Μην τρέξετε να αγοράσετε μουλάρια και γαϊδούρια, έχουν αλλάξει οι καιροί και δε ζούμε σε τόσο ανελέητους καιρούς για να ...φάμε τον πρίγκηπα με τον κλήρο στον 11ο. Στο περίπου πάντως, πέφτει μέσα ο Αμπού Αλί καί για την εποχή μας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου